Set negru de decoratiuni de Craciun, 54 de elemente

  • Set negru de decoratiuni de Craciun, 54 de elemente
Set negru de decoratiuni de Craciun, 54 de elemente
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set negru de decorațiuni pentru brad - decorațiuni elegante pentru sărbători

  • Set complet: Setul conține 54 de elemente, inclusiv o stea pentru vârful bradului de Craciun, o ghirlandă și diverse globulete de pom, ceea ce îl face o soluție completă pentru decorarea bradului tău.
  • Calitate înaltă: Toate elementele sunt realizate din plastic rezistent, ceea ce garantează durabilitate și rezistență la deteriorare. li>
  • O varietate de globulete: Setul include globulete de diferite dimensiuni și texturi. Acestea sunt: ​​6 cu diametrul de 5 cm cu sclipici, 5 lucioase si 5 mate. În plus, setul conține 36 de mini globulete cu diametrul de 2 cm, tot în diverse finisaje: 12 cu sclipici, 12 strălucitoare și 12 mate.
  • O varietate de texturi: Setul include globulete în trei finisaje diferite. Datorită acestui lucru, puteți crea un aspect interesant și variat pentru bradul dvs. de Crăciun.
  • Culoare elegantă: Toate elementele sunt negre, ceea ce adaugă eleganță și modernitate decorațiunii dvs. de Crăciun.< /li>
Cod produs
81320
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel