Set globulete de sticla, 16 bucati, Ø 3,5 cm

  • Set globulete de sticla, 16 bucati, Ø 3,5 cm
Set globulete de sticla, 16 bucati, Ø 3,5 cm
Set globulete de sticla, 16 bucati, Ø 3,5 cm
Set globulete de sticla, 16 bucati, Ø 3,5 cm
Set globulete de sticla, 16 bucati, Ø 3,5 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Globulete din sticlă de culoare neutră - set de 16 bucati

  • Finisajul din sticlă: Globuletele sunt realizate din sticlă de înaltă calitate, ceea ce le garantează aspectul elegant și durabilitatea pentru multe sezoane.
  • Două culori din care să alegeți: Setul este disponibil în două variante de culoare: maro și bej. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine decorului tău de vacanță.
  • 16 globulete în set: Fiecare set conține 16 globulete cu un diametru de 3,5 cm, ceea ce permite decorarea bogată a bradului de Crăciun.
  • Ambalaj cadou: Globuletele sunt ambalate într-o cutie estetică de acetat, ceea ce le face, de asemenea, o idee grozavă de cadou.
  • Dimensiunea globuletelor: Fiecare are un diametru de 3,5 cm, care este dimensiunea perfectă pentru decorarea atât a pomilor de Crăciun mari, cât și a celor mai mici.
Cod produs
81323
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
sticlă
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Diametru (cm)
3,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel