Sfeșnic de pin, decor de Crăciun, 15 cm

  • Sfeșnic de pin, decor de Crăciun, 15 cm
Sfeșnic de pin, decor de Crăciun, 15 cm
Sfeșnic de pin, decor de Crăciun, 15 cm
Sfeșnic de pin, decor de Crăciun, 15 cm
Sfeșnic de pin, decor de Crăciun, 15 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de pin - decor natural de Crăciun cu loc pentru o lumânare

  • Aspect natural: Suport de lumânare din plastic, care imita conuri de pin și fructe de pădure, ceea ce îi conferă un aspect autentic, caracter festiv.
  • Dimensiune universală: Cu dimensiunile de 15 x 15 x 8 cm, sfeșnicul este perfect pentru a fi așezat pe o masă, șemineu sau fereastră.
  • < strong>Maro cu accente: Maroul dominant al conurilor este completat de fructe de padure rosii, care adauga caldura si o atmosfera festiva compozitiei.
  • Greutate și material: Sfeșnicul de 140 de grame este fabricat din plastic rezistent, ceea ce îi garantează utilitatea pe termen lung.
  • Sfeșnic auriu: În centrul decorului există un sfeșnic auriu, care dă un plus de eleganță întregului și este un loc ideal pentru a pune o lumânare. li>
Cod produs
81325
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel