Vaza ceramica cu nervuri, 20 cm

 • Vaza ceramica cu nervuri, 20 cm
Vaza ceramica cu nervuri, 20 cm
Vaza ceramica cu nervuri, 20 cm
Vaza ceramica cu nervuri, 20 cm
Vaza ceramica cu nervuri, 20 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Complementează-ți interiorul cu o vază elegantă din ceramică în dungi

 • Stil Wabi-sabi: Această vază se remarcă prin textura sa unică și canelurile delicate, evocând farmecul neregularității naturale. Datorită acesteia, interiorul tău capătă un caracter unic în spiritul wabi-sabi, care te va face să simți pace și armonie în fiecare zi.
 • Bază stabilă: Diametrul bazei este de 13 cm, ceea ce face vaza stabilă. Indiferent unde o plasați, puteți fi sigur că nu se va răsturna sau nu se va înclina.
 • Dimensiuni universale: Dimensiunile vazei sunt de 20 cm înălțime și 13 cm lățime. Funcționează perfect pe o masă, o comodă sau un raft, adăugând un farmec unic fără a ocupa prea mult spațiu.
 • Culoare discretă: Culoarea sa albă universală se potrivește perfect cu diverse aranjamente interioare. Adaugă luminozitate, oferind camerei un aspect proaspăt.
 • Ceramica durabilă: Vaza nu este doar frumoasă, ci și durabilă. Fabricata din ceramică de înaltă calitate, este rezistenta la deteriorare, iar suprafața sa este ușor de păstrat curata.
 • Cod produs
  81505
  Culoarea dominantă
  alb
  Material dominant
  ceramică
  Metoda de ambalare
  nu necesita asamblare
  Inaltime (cm)
  20
  Diametru (cm)
  13
  Solicitați un produs
  Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
  Adaugă opinie
  Evaluarea dumneavoastră:
  5/5
  Adăugați propria fotografie de produs:
  pixel