Tava decorativa din metal de culoare aurie, forma neregulata

  • Tava decorativa din metal de culoare aurie, forma neregulata
Tava decorativa din metal de culoare aurie, forma neregulata
Tava decorativa din metal de culoare aurie, forma neregulata
Tava decorativa din metal de culoare aurie, forma neregulata
Tava decorativa din metal de culoare aurie, forma neregulata
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tavă decorativă din metal de culoare aurie - un plus clasic pentru interiorul tău

  • Forma originală: O tavă din metal de culoare aurie cu o formă neregulată este o modalitate garantată de a introduce un caracter unic în interiorul tău. Designul său original atrage atenția și adaugă un stil unic.
  • Decor modern: Tava aurie este un decor perfect pentru interioare moderne. Adaugă o notă de lux și eleganță casei tale.
  • Disponibila în două dimensiuni Sunt disponibile două dimensiuni. Alege-o pe cea mai mare, 31 x 26 cm, sau pe cea mai mica, 22 x 20 cm, ambele cu marginea joasa, de 1 centimetru. Potrivite atât pentru masa din sufragerie, cât și pentru cheile din hol.
  • Manopera solidă: Tava nu este doar decorativă, ci și funcțională. Fabricata din metal rezistent, oferă nu numai eleganță, ci și durabilitate, ceea ce reprezintă o investiție în stilul și funcționalitatea interiorului tău.
  • Multifuncționalitate: Această tavă nu numai că decorează masa ta, ci poate acționa și ca spațiu decorativ pentru chei și obiecte mici din hol. Forma sa neregulată este potrivită pentru diverse utilizări în casa dumneavoastră.
Cod produs
81562
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
aluminiu
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
22
Inaltime (cm)
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel