Tava decorativa de forma neregulata, 31 cm

  • Tava decorativa de forma neregulata, 31 cm
Tava decorativa de forma neregulata, 31 cm
Tava decorativa de forma neregulata, 31 cm
Tava decorativa de forma neregulata, 31 cm
Tava decorativa de forma neregulata, 31 cm
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tavă metalică neagră - decor pentru un interior modern

  • Formă neregulată: Tava devine unică datorită formei sale neregulate. Designul său atrage atenția și adaugă un caracter unic interiorului tău.
  • Aspect la modă: Nu este doar o tavă, ci și un decor elegant, care se potrivește perfect în interioarele moderne. Aduceți stilul la modă Japandi acasă cu această tava neagră.
  • Multifuncționala: Forma neregulată și marginea joasă fac această tava practică și universală. Perfecta ca decor pe o măsuță de cafea în sufragerie sau ca loc pentru depozitarea cheilor și a altor obiecte mici în hol.
  • Calitate înaltă: Fabricată din metal negru, tava nu numai că arată frumos, dar asigură și durabilitate și soliditate. Este o investiție în stil și funcționalitate.
Cod produs
81567
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
aluminiu
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel