Tava de servire din salcam, margine inalta 2,5 cm

  • Tava de servire din salcam, margine inalta 2,5 cm
Tava de servire din salcam, margine inalta 2,5 cm
Tava de servire din salcam, margine inalta 2,5 cm
Tava de servire din salcam, margine inalta 2,5 cm
Tava de servire din salcam, margine inalta 2,5 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tavă de servire din lemn - un accent natural în interiorul tău

  • Finisajul natural: Tava de servire din lemn de salcâm va adăuga un farmec natural bucătăriei sau sufrageriei tale. Perfecta ca decor de masă sau suport pentru chei în hol.
  • Accesoriu practic: Nu este doar un decor elegant, ci și o masă practică de servire. Marginea înaltă o face ideală pentru a servi diverse tipuri de mâncăruri și gustări.
  • Două dimensiuni: Sunt disponibile două dimensiuni: 20 x 30 cm și 17 x 23 cm, ceea ce vă permite să adaptați această tava frumoasă la nevoile și spațiul dumneavoastră. Înălțimea marginilor fiecărei este de 2,5 cm.
  • Lemn de salcâm: Fabricata din lemn de salcâm durabil, tava nu este doar un echipament elegant, ci și o soluție extrem de durabilă. Lemnul de salcâm este cunoscut pentru durabilitatea și eleganța sa.
  • Se potrivește în diverse interioare: Tava adaugă un accent natural și rustic interiorului tău. Se potrivește perfect cu diverse stiluri de decorare și interioare, adăugându-le căldură și farmec.
Cod produs
81571
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
2,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel