Set 3 masute din lemn, cadru metalic

  • Set 3 masute din lemn, cadru metalic
Set 3 masute din lemn, cadru metalic
839,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Măsuțe de cafea din lemn, cadru metalic: o combinație perfectă de calitate și funcționalitate

  • Set de trei mese: Setul este format din trei măsuțe de cafea de diferite dimensiuni. Forma lor universală le face să se potrivească perfect într-o varietate de interioare, de la moderne la cele tradiționale.
  • Blat din lemn: Blatul fiecărei mese este realizat din lemn de tec. Acest lemn nu numai că arată plăcut din punct de vedere estetic, dar este și durabil, rezistent la abraziune și ușor de întreținut.
  • Cadru metalic: Un cadru metalic negru solid garantează stabilitatea fiecărei mese. Metalul se potrivește perfect cu nuanta naturală a blatului din lemn, creând un întreg contrastant.
  • Dimensiuni și greutate: Masa mare are dimensiunile de 40,5 x 40,5 x 44,5 cm și cântărește 3,5 kg, masa medie are dimensiunile de 35,5 x 35,5 x 36,5 cm, în timp ce cântărește 3 kg, cea mai mica masa cu dimensiunile de 30,5 x 30,5 x 34,5 cm cantareste 2,6 kg. Datorită acestui fapt, le puteți adapta cu ușurință spațiului dvs.
  • Structură unică a mesei: Blatul mesei cu un model atractiv în schelet adaugă caracter întregului set. Nu este doar estetic, ci și practic - maschează zgârieturile și abraziunile minore care pot apărea în timpul utilizării.
Cod produs
81599
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
lemn
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
40,5
Latime (cm)
40,5
Inaltime (cm)
43
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel