Set globulete pentru brad, 12 bucati, Ø 6 cm

  • Set globulete pentru brad, 12 bucati, Ø 6 cm
Set globulete pentru brad, 12 bucati, Ø 6 cm
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

12 globulete aurii: cu sclipici, stralucitoare și mate - combină-le cu decorațiuni de sticlă sau decorațiuni naturale din paie sau fructe uscate

  • Set de 12 globulete: Setul contine 12 globulete cu un diametru de 6 cm fiecare, perfecte pentru împodobirea unui brad.
  • Trei finisaje: Setul constă din 4 globulete strălucitoare, 4 mate și 4 strălucitoare, care adaugă varietate și profunzime decorului.
  • Material durabil: Sunt fabricate din plastic durabil (polipropilenă), ceea ce garantează utilizarea lor pe termen lung.
  • Culoare aurie elegantă: Toate globulete au o nuanță aurie clasică, creează o atmosferă festivă și se potrivește cu diferite stiluri de decorare.
  • Ambalaj practic: Setul de globulete este ambalat într-o cutie transparentă cu o etichetă, ceea ce facilitează depozitarea decorațiunilor.
Cod produs
81664
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
11,8
Latime (cm)
11,8
Inaltime (cm)
17,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel