Set decoratiuni de Craciun, 20 bucati

  • Set decoratiuni de Craciun, 20 bucati
Set decoratiuni de Craciun, 20 bucati
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decoratiuni pentru brad de Crăciun în stil vintage - o mașină, un înger și un fulg de nea, cu ele vei crea un aranjament unic de brad

  • Set de decorațiuni de Crăciun: Un set de 20 de decorațiuni cu pandantiv, perfect pentru a decora bradul și interiorul într-o atmosferă de sărbătoare.
  • Calitate înaltă: Fabricat din plastic (PP) durabil și sigur, asigurând o utilizare pe termen lung.
  • Design unic: Setul include o varietate de modele și texturi, cum ar fi globulete, mașini, Moș Crăciun, pomi de Crăciun, îngeri și fulgi de zăpadă. Setul include: 8 globulete rotunde cu diametrul de 8 cm (1 sclipitor, 2 mate, 2 mate cu model geometric, 1 lucios cu sclipici, 1 nuanta sidefata, 1 perla cu sclipici), 2 masini de 11 cm, 1 Mos Craciun 9 cm înălțime, 2 brazi de Crăciun de 11 cm lungime, 1 înger de 8 cm înălțime, 6 fulgi de nea.
  • Culori grozave: Decorațiunile sunt disponibile în trei culori clasice de Crăciun: argintiu, roșu și verde, care sunt la modă de mai multe sezoane.
  • Ambalaj practic: Setul este ambalat într-o cutie neagră elegantă, capac transparent, perfectă pentru depozitarea decorațiunilor după sfârșitul sezonului de sărbători.
Cod produs
81669
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
32,5
Latime (cm)
38,5
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel