Set de 20 globulete, Ø 4 cm

  • Set de 20 globulete, Ø 4 cm
Set de 20 globulete, Ø 4 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de 20 de decorațiuni pentru pomul de Crăciun de culoarea șampaniei care garantează aranjamente de brad

  • Set elegant de globulete: Setul este format din 20 de globulete cu un diametru de 4 cm fiecare, din plastic de culoare aurie.
  • Diverse finisaje: Setul include 8 globulete strălucitoare, 8 mate și 4 acoperite cu sclipici, care vă vor face bradul de Crăciun excepțional de impresionant, dar și coerent.
  • Materiale durabile: Sunt fabricate din plastic de înaltă calitate (PP), care le garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare. Soluția perfectă dacă aveți copii sau animale de companie.
  • Ambalaj practic: Setul de globulete este ambalat într-o cutie de plastic transparentă, ceea ce îl face ușor de depozitat după sezonul sărbătorilor.
  • Perfect pentru sărbători: Setul de globulete XMAS BALL este o alegere perfectă pentru decorațiunile de Crăciun, care vor face bradul tău unic.
Cod produs
81673
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
7,8
Latime (cm)
7,8
Inaltime (cm)
19,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel