Ceas ratan PANAMA, Ø 76 cm

  • Ceas ratan PANAMA, Ø 76 cm
Ceas ratan PANAMA, Ø 76 cm
Ceas ratan PANAMA, Ø 76 cm
Ceas ratan PANAMA, Ø 76 cm
Ceas ratan PANAMA, Ø 76 cm
Ceas ratan PANAMA, Ø 76 cm
Ceas ratan PANAMA, Ø 76 cm
609,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas de perete din ratan - un farmec natural pe peretele tău

  • Aspect natural: Ceasul de perete PANAMA cu diametrul de 76 cm este un element decorativ unic. Forma sa geometrică unică și finisajul din ratan îi conferă un caracter unic.
  • Materiale de înaltă calitate: Ceasul este fabricat din ratan - un material natural. Ratanul nu este doar estetic, ci și durabil și rezistent la deteriorare.
  • Ușurință de asamblare: Ceasul este ușor de asamblat. Cu un diametru de 76 cm si o adancime de 2,5 cm, se va potrivi perfect in orice spatiu fara a ocupa prea mult spatiu.
  • Decor practic: Ceasul este alimentat de o baterie AA (nu este inclusă), care garantează o funcționare de lungă durată și fiabilă. Pe lângă faptul că arată ora actuală, ceasul este un decor original de perete.
  • Culoare naturală: Culoarea maro a ceasului adaugă eleganță și îl face să se potrivească în multe stiluri interioare diferite, subliniind caracterul acestora. Decorul se va potrivi perfect în interioarele în stil boho.
Producător
Cod produs
82554
Tip alimentare
1 baterie AA
Baterie
neincluse
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
ratan
Lungime (cm)
2,5
Latime (cm)
76
Inaltime (cm)
76
Diametru (cm)
76
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel