Rama foto aurie, 25 x 30 cm

  • Rama foto aurie, 25 x 30 cm
Rama foto aurie, 25 x 30 cm
Rama foto aurie, 25 x 30 cm
Rama foto aurie, 25 x 30 cm
Rama foto aurie, 25 x 30 cm
Rama foto aurie, 25 x 30 cm
Rama foto aurie, 25 x 30 cm
169,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rama mare de culoare aurie, pentru fotografii de 25 x 30 cm

  • Rama originală: O ramă foto aurie cu margele este un plus elegant pentru orice interior. Designul său unic o face nu numai practica, ci și decorativa.
  • Material de înaltă calitate: Cadrul este realizat din polirășină, care îi garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare. Acest material este, de asemenea, ușor de curățat.
  • Dimensiuni: Rama are dimensiuni de 25 cm x 2,2 cm x 30,2 cm, ceea ce vă permite să plasați fotografii de 20x25 cm în el. Acest lucru o face un loc perfect pentru amintirile tale preferate.
  • Detalii: Rama este decorată cu margele care adaugă eleganță și strălucire. Aceste mici detalii fac cadrul nu numai funcțional, ci și atractiv din punct de vedere estetic.
  • Ușor de asamblat: Cadrul trebuie pur și simplu plasat, ceea ce îi permite să fie amplasat oriunde în casă. Datorită acestui fapt, poate fi adaptata nevoilor și preferințelor individuale.
Producător
Cod produs
82556
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
polyresin
Lungime (cm)
2,2
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
30,2
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Dimensiunea fotografiei
20x25 cm
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel