Ceas de perete din metal, Ø 60 cm

  • Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
329,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas de perete cu cadru negru - un plus elegant pentru interiorul tău

  • Diametru mare: Ceasul de perete metalic impresionează printr-un cadru cu diametrul de 60 cm, ceea ce îl face o alegere ideală pentru cei care apreciază atât caracterul practic, cât și stilul. Dimensiunea sa mare îi conferă un caracter unic.
  • Eleganță în detalii: Ceasul este decorat cu un cadru în formă de cerc. Numerele proiectate cu grijă conferă ceasului un farmec care va sublinia cu siguranță estetica oricărui interior.
  • Construcție durabilă: Cadranul este realizat din metal, ceea ce asigură nu numai durabilitate, ci și funcționalitate pe termen lung. Aceasta este o investiție care vă va decora interiorul mulți ani.
  • Ușurință de instalare: Instalarea ceasului pe perete este extrem de simplă și rapidă, ceea ce vă va permite să vă bucurați de frumusețea acestui ceas fără a lucra inutil. Mecanismul este alimentat de o baterie AA.
  • Un accesoriu universal: Un ceas de perete negru este un element esențial în fiecare casă. Ca decor, se potrivește perfect cu diverse stiluri de design interior, oferindu-le un caracter și o eleganță unica.
Producător
Cod produs
82589
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
4,5
Latime (cm)
60
Inaltime (cm)
60
Diametru (cm)
60
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel