Raft de perete din ratan cu carlige

  • Raft de perete din ratan cu carlige
Raft de perete din ratan cu carlige
Raft de perete din ratan cu carlige
Raft de perete din ratan cu carlige
Raft de perete din ratan cu carlige
Raft de perete din ratan cu carlige
Raft de perete din ratan cu carlige
279,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft de perete cu patru cârlige - structură metalică cu un accent natural

  • Raft cu 4 cârlige: Raftul este echipat cu patru cârlige robuste, oferind mult spațiu pentru agățat paltoane, pălării și alte accesorii. Aceasta este o soluție practică care vă va ajuta să păstrați ordinea în holul dumneavoastră.
  • Formă rotunjită: Forma originală, rotunjită, adaugă un aspect unic interiorului. Datorită acestui fapt, devine un element elegant și util al decorului dvs. și, în același timp, o soluție funcțională de depozitare.
  • Contrastul materialelor: Materialele contrastante, unde metalul se întâlnește cu lemnul, creează un efect vizual interesant. Acest raft nu numai că ajută la organizarea spațiului, ci este și o decorare unică a peretelui, adăugându-i profunzime și tridimensionalitate.
  • Mobilier funcțional pentru orice cameră: Datorită designului său elegant și materialelor rezistente, raftul de perete poate fi instalat în orice cameră. Ajută la menținerea ordinii.
  • Dimensiuni practice:: Raftul are dimensiuni optime: 46 cm lățime, 15,5 cm adâncime și 30 cm înălțime. Există suficient spațiu pentru a vă păstra hainele preferate la îndemână.
Producător
Cod produs
82592
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
15,5
Latime (cm)
46
Inaltime (cm)
30
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel