Ceas de perete din metal, Ø 60 cm

  • Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
Ceas de perete din metal, Ø 60 cm
279,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas de perete cu cadran transparent - cadru negru cu detalii aurii

  • Combinație de culori la modă: Un ceas de metal cu diametrul de 60 cm este atât o măsură funcțională a timpului, cât și un element decorativ. Rama neagră și detaliile aurii se potrivesc perfect în diverse interioare, de la modern la clasic.
  • Simplu și minimalist: Cadrul rotund, gol, face ceasul un plus universal pentru multe aranjamente interioare. Decorul nu copleșește și, în același timp, atrage atenția prin aspectul său elegant.
  • Fabricat din metal: Construcția solidă din metal asigură că este durabil și solid. Nu este doar un decor, ci și o măsurare practică a timpului care va servi mult timp, păstrându-și aspectul estetic.
  • Alimentat de baterie AA: Ceasul este alimentat de o baterie AA. Bateria trebuie achiziționată separat.
  • Instalare ușoară pe perete: Ceasul are cârlige speciale care permit o instalare rapidă și fără probleme pe perete. Datorită lor, te poți bucura de un ceas elegant în interiorul tău în câteva clipe.
Producător
Cod produs
82600
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
4,5
Latime (cm)
60
Inaltime (cm)
60
Diametru (cm)
60
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel