Accesorii pentru baie

( număr de produse: 2313 )

Accesorii pentru baie: faceți upgrade la designul băii

Accesoriile de baie pot defini caracterul amenajării băii tale. Ele ar trebui să fie nu doar practice, ci și frumoase. Dacă te-ai săturat de decorul actual al băii tale și nu ai timp sau bani pentru o renovare, poți reîmprospăta interiorul alegând noi accesorii și adiții pentru baie. Această soluție este simplă și ieftină iar rezultatele pot fi uimitoare.

Accesorii de Baie în Oferta Magazinului Nostru

Un suport pentru prosoape, săpuniere și dispensere pentru săpun lichid, căni și recipiente pentru periute de dinti, cuiere și umerașe, bare pentru cabina de duș, dopuri pentru cadă sunt cu siguranță accesorii utile în orice baie. De nelipsit sunt și băncile și taburetele pentru baie. Chiar și obiectele "prozaice" cum sunt periile de toaletă, suporturile pentru hârtie igienică sau coșurile de gunoi pot arăta foarte atractiv și modern. Înainte de a face o achiziție, ia în considerare cât spațiu ai în baie, ce cosmetice folosești cel mai des și ce culori ai dori să evidențiezi. Acest lucru te va ajuta să amenajezi spațiul din baie astfel încât să fie confortabil pentru tine.

Planifică amenajarea spațiului care de obicei rămâne neutilizat - astfel, poți mări inteligent chiar și cea mai mică baie. Rafturile bine alese, accesoriile de baie, suporturile și barele pentru baie vor face utilizarea acestei camere excepțional de confortabilă și intuitivă. Ține minte, ustensilele frumoase pot servi și o funcție decorativă. Sunt decoratiuni practice care vor da un caracter interesant interiorului.

Decorative și Practice - Accesorii pentru Baie

Accesoriile de baie din oferta noastră se caracterizează prin calitate înaltă, funcționalitate și design interesant. Printre ele, vei găsi articole de baie de la branduri de top germane. Merită să achiziționezi astfel de accesorii de baie pentru a-ți reîmprospăta look-ul și a-i da un caracter unic. Accesoriile pentru baie fac, de asemenea, un cadou excelent - mai ales pentru cineva a cărui baie o frecventăm și știm cum este aranjată. Fără îndoială, calitatea înaltă a produselor noastre și formele lor interesante, originale pot atrage atenția. Vei găsi ornamente de baie și accesorii în magazinul nostru online, un loc în care designul actual întâlnește cu cea mai bună calitate. Bucurați-vă de cumpărături.

Accesorii de Baie - Game Recomandate

Dacă ești în căutarea inspirației pentru baia ta, verifică neapărat gamele noastre de produse pentru baie. Ele te vor ajuta să definești stilul pe care îl preferi și să selectezi corespunzător produsele pentru baia ta. Achiziționarea unui set complet de accesorii pentru baie este cea mai bună modalitate de a crea un aranjament foarte elegant. Secretul constă în potrivirea perfectă a culorilor și formelor la stilul în care îți decorezi baia.

Instalare fără Găurire - Accesorii de Baie

Nu ai timp, mijloace sau pur și simplu nu ești tipul priceput? Dacă da, îți recomandăm accesorii de baie care pot fi montate fără găurire. În cazul în care te întrebi dacă accesoriile vor ține ferm sau dacă pot fi instalate profesional în ciuda sistemului diferit de înșurubare - răspunsul este DA! Sistemele unice Vacuum-Lock și Power-Lock sunt tehnologii care permit montarea rafturilor și suporturilor pe suprafața plăcilor de faianță. Acestea nu necesită găurire. Dacă dorești să schimbi locația accesoriilor de baie sau să le îndepărtezi - poți să o faci și singur. Mai mult, nu va rămâne nicio urmă pe faianță după montare. Instalare fără murdărie și ceramică fara deteriorări. Accesoriile pentru baie Wenko sunt produse unice care impresionează prin design, calitate și funcționalitate.

pixel