Cosuri de rufe, cutii si sacosi

( număr de produse: 217 )

Coșuri de Rufe pentru Baie

Un coș de rufe pentru baie este un accesoriu esențial în baie. Până de curând, era asociat în principal cu containere mari, neatractive și gri, care, deși necesare, nu erau foarte binevenite în băi. Nu adăugau nici un farmec și uneori nu foarte practice - absorbeau umezeală și mirosuri. Coșurile moderne de rufe pe care le vei găsi în oferta noastră sparg imaginea containerelor urâte și plictisitoare. În plus, sunt foarte practice. Există o gamă largă disponibilă – vei găsi coșuri de rufe de diverse capacități și forme, potrivite ca mărime și stil, potrivite pentru orice interioar. Există ceva pentru toată lumea - de la familii mari cu copii la persoane singure. Pentru cei care nu au prea mult spațiu liber în baie, există coșuri înguste și pliabile. Vei fi surprins de cât de puțin spațiu este nevoie pentru a le integra!

Coș de Rufe din Material Textil

Coșurile de rufe pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale. Deși până de curând plasticul era predominant folosit pentru producția lor, acum sunt realizate și din multe alte materii prime – lemn, bambus, oțel cromat și chiar iarbă de mare! Pot fi coșuri de rufe din ratan, coșuri rufe din răchita, coșuri de rufe împletite și moderne. Fiecare material se distinge prin caracteristicile și aspectul său unic. Cele mai multe materiale oferă o mare durabilitate și nu absorb umiditatea sau mirosurile urâte.

Coșurile de rufe din material textil sunt din ce în ce mai populare. Acestea pot fi fabricate din poliester, bumbac, in sau fetru. Disponibile în multe variante, se potrivesc diverselor interioare de baie. Cu toate acestea, nu sunt doar pentru haine murdare. Un coș de rufe din material textil este excelent ca organizator de spațiu – poate fi folosit pentru depozitarea lenjeriei de pat proaspăt spălate, prosoape, jucării pentru copii sau alte obiecte mici.

Soluții Dovedite pentru Rufe

Știați că recipientele și coșurile moderne pentru rufe dețin multe caracteristici inteligente și practice? La urma urmei, acestea au fost create nu numai pentru a vă încânta cu designul lor, dar și pentru a vă simplifica rutina zilnică. Mânerele și roțile încorporate vă ajută să mutați coșul fară efort, în timp ce căptușeala specială de la baza acestuia previne deteriorarea, în special a țesăturilor delicate.

pixel