Suporturi si polite de bucatarie

( număr de produse: 129 )

Agățătoare de Bucătărie - Accesorii Esențiale pentru Bucătăria Ta

Bucătăria este inima fiecărei case sau apartament. Cu cât este mai mică, cu atât mai mult are nevoie de soluții ingenioase. O astfel de soluție sunt cuierele de bucătărie care organizează spațiile inutilizabile anterior. Peretele de deasupra blatului de bucătărie, raftul de bucătărie, spațiul de sub dulapul suspendat pentru farfurii? Folosește locuri la care nu te-ai gândit înainte! Cuierele practice de bucătărie pot economisi spațiu pentru lucruri precum: căni, cești, pahare, cupe, prosoape de bucătărie sau cârpe, accesorii pentru bucătărie,ustensile și multe alte lucruri utile pe care le folosești în fiecare zi.

Ce Cuiere de Bucătărie să Alegi?

Cuierele universale de bucătărie sunt realizate cel mai adesea din oțel inoxidabil. Acest material a fost ales dintr-un motiv. Oțelul este rezistent la coroziune, durabil și lucios. Un alt material des utilizat este lemnul. Acest material nobil oferă un aspect elegant, iar elementele impregnate corespunzător vor fi la fel de durabile ca cele din oțel.

Ordine Suspendată în Bucătărie

Îți place să ai un spațiu bine organizat? Atunci cuierele de bucătărie vor fi aliatul tău în lupta pentru fiecare centimetru liber de spațiu pe blat sau rafturile organizatoare din bucatarie. Economisești spațiu prețios pe blat și în sertare, făcând gătitul mult mai confortabil și plăcut! Cuierele de bucătărie sunt realizate din oțel rezistent, asigurând un aspect plăcut și o lungă durată de viață.

Rafturi de Bucătărie - Timp pentru Organizare de la Zero

Rafturile organizatoare de bucătărie vă permit să creați un spațiu practic și funcțional. Organizează-ți blatul de bucătărie și economisește spațiu pentru a avea mai mult loc pentru ceea ce îți place să faci cel mai mult - gătitul. Pregătește-ți ceștile preferate lângă aparatul de cafea, condimentele sau uleiurile folosite cel mai des. Tot ce ai nevoie pentru a pregăti mese gustoase, vei găsi pe raft. Spațiul pe care îl creezi cu rafturile de bucătărie va fi întotdeauna gata pentru acțiune.

Rafturi de Bucătărie - Potrivește-le Stilului Bucătăriei Tale

Rafturile de bucătărie nu trebuie doar să se potrivească dimensiunii bucătăriei, ci și stilului tău de viață. Ce raft vei alege? În magazin, vei găsi mai multe tipuri de rafturi: rafturi de bucătărie în stil retro, vintage sau country - nuanțe calde de pin sau fag. Un stil ușor și rustic se potrivește bine cu tocătoarele din lemn, cutii sau recipiente de lemn. Rafturi de bucătărie moderne și de stil industrial - metalice, din oțel, aluminiu sau plastic alb. Conform principiului „mai puțin este mai mult”, rafturile pot fi achiziționate de obicei în negru, alb, argintiu sau auriu.

Rafturi cu picioare pentru bucătărie

Rafturile cu picioare sunt soluția pentru bucătăriile mai mari care, în ciuda dimensiunilor lor, nu oferă posibilitatea de a agăța dulapuri. Rafturile mobile pe roți pot fi așezate pe podea pentru a completa mobilierul de bucătărie - de exemplu, o insulă. Un raft de bucătărie cu blat ajută la păstrarea ordinii, dar poate servi și ca suport pentru recipientele de condimente, astfel încât să le ai mereu la îndemână atunci când prepari mesele.

pixel