Camera copiilor

( număr de produse: 1201 )

Ce ar trebui să fie într-o cameră pentru copii?

O cameră pentru copii, indiferent de vârsta copilului care stă în ea, ar trebui să fie un loc confortabil, practic și prietenos pentru a se juca și a învăța. O cameră pentru copii pentru un nou-născut va fi amenajată diferit, diferit pentru un preșcolar și încă diferit pentru un copil mai mare. Cu toate acestea, există unele elemente care nu ar trebui să lipsească în niciuna dintre aceste camere.

Mobila pentru copii

Mobilierul pentru copii stă la baza oricărui decor al camerei. Printre acestea, există un pat, dulapuri, rafturi, o masă sau birou, scaune și cutii pentru jucării. Dacă copilul a crescut și pătuțul a rămas mic, modelul recomandat pentru primul pat este unul care include huse laterale pentru a preveni căderea. O propunere interesantă pentru copii puțin mai mari sunt paturile supraetajate care combină funcția 2-în-1 - există o saltea de dormit în partea de sus și un spațiu pentru un birou, rafturi sau un colț de joacă în partea de jos. Mobilierul pentru copii, precum rafturile deschise, permite afișarea jucăriilor preferate sau a primelor realizări școlare - diplome și cupe.

Lenjerie de pat pentru copii

Un element obligatoriu al fiecărei camere confortabile pentru copii este așternutul. Astăzi, există multe modele disponibile care utilizează o varietate de teme. Lenjeria de pat pentru copii poate fi decorată cu personaje din basme sau desene animate, animale și multe altele. Atunci când alegeți fețele de pernă, merită să luați în considerare din ce sunt făcute. Lenjeria de pat pentru copii trebuie să fie moale și plăcută la atingere. Deci, cel mai bine este dacă este fabricată din bumbac de înaltă calitate.

Decorațiuni pentru camera unui copil

O cameră pentru copii nu poate să fie completă fără decorațiuni adecvate. Ar trebui să existe perne decorative pe pat. Un covor pe care copilul se va juca sau se va întinde și va citi cărți este și el binevenit. Un accesoriu la modă a ultimelor sezoane sunt table magnetice, care au și o funcție educativă. Cutii pentru jucării nu trebuie să fie plictisitoare - cutii colorate pe roți sau pungi textile cu mânere vă vor permite să depozitați jucării, în timp ce ele vor fi mai ușor de transportat. Decorațiunile pentru camera unui copil ar trebui să se potrivească vârstei și intereselor copilului. Deci, dacă decoram o cameră pentru copii, să le cerem părerea copiilor noștri - poate că ne va conduce la soluții interesante și vom crea o cameră pentru copii tematică pentru ei.

pixel