Decoratiuni de perete

( număr de produse: 122 )

Decorațiuni Unice de Perete

Găsirea unei decorațiuni de perete interesante și originale este o sarcină extrem de palpitantă și provocatoare. Multitudinea de modele și motive ne poate ameți pe mulți dintre noi. De aceea, venim în ajutorul tău și îți propunem cele mai bune soluții din categoria decorațiunilor de pereți.

Decorațiuni de perete din metal sau decorațiuni de perete din lemn, decorațiuni pentru living, sau dormitor ori pentru bucătărie - pe toate le vei gasi la noi! O propunere foarte interesantă și cu siguranță originală este un cuier destinat agățării prosoapelor în baie sau a paltoanelor în hol. Unicitatea sa constă în decorul sub formă de motive de robinet plasate deasupra cârligelor propriu-zise. Un astfel de cuier va încânta cu siguranță oaspeții cu frumusețea sa rafinată. De asemenea, merită remarcate oglinzile extraordinare: în forme ovale - compuse din benzi separate, în formă de inscripție sau o formă nedefinită, futuristă. Aceste oglinzi sunt realizate din materiale rezistente la spargere cu un finisaj metalic.

Inscripții Decorative de Perete

Un alt motiv decorativ extrem de interesant sunt inscripțiile de perete autoadezive sub formă de litere separate sau combinate într-o frază. Autocolantele de perete autoadezive în formă de animale, nori, fluturi, hărți ale lumii sau figuri geometrice sunt perfecte pentru camera unui copil sau adolescent. Poți alege modele negre sau multicolore. Oferta noastră include și decoratiuni tradiționale, precum seturi de rame foto din lemn, panouri sculptate din lemn sau ceasuri de perete cu cadran transparent.

pixel