Oglinzi

( număr de produse: 243 )

Oglinzile decorative sunt mai mult decât un simplu obiect utilitar întâlnit în fiecare casă. Aceasta este o categorie unde designul modern iese în evidență. Cu toate acestea, funcția practică a oglinzii nu trebuie să-și piardă valoarea. În plus, funcționalitatea are aici un sens mult mai larg. Oglinda adesea mărește optic spațiul. Ovală, mai mică, mai mare, cu rama ajurată, alungită, înaltă, în formă de inimă, clasică și mai fantezistă - pur și simplu oglinzi decorative. Explorează oferta magazinului nostru.

Magazin cu oglinzi decorative

Oglinzile de perete sunt cea mai populară și evidentă alegere. O alternativă pentru camerele mici sau apartamentele unde nu există posibilitatea de a pune ceva mai mare. Cu toate acestea, o oglindă atârnată pe perete nu trebuie să fie ceva plictisitor. În magazinul nostru vei găsi variantele sale neconvenționale. De exemplu, o oglindă rotundă într-un cadru de ratan - ideală pentru aranjamentele naturale sau cele în stil boho. În plus, îți poți aranja propria compoziție de oglinzi cumpărând seturi de oglinzi - în forma soarelui și a unei flori. Posibilitățile de amplasare și amenajare sunt nesfârșite. Un avantaj incontestabil al acestor oglinzi este și instalarea ușoară și rapidă. Ceea ce distinge cu adevărat o oglindă decorativă de altele este rama. Aceasta îi conferă caracterul său unic. Nu de puține ori este o mică operă de artă în sine. Uită-te doar la modelul de ramă din frunze metalice. La prima vedere, este greu să o distingi de un obiect dintr-o galerie de artă. Alt exemplu? O oglindă mare, frumoasă, care seamănă cu o rozetă. De atârnat sau plasat în sufragerie. În funcție de nevoile tale și de posibilitățile spațiului. Merită să ții minte că, cu cât oglinda este mai mare, cu atât mai puternic vom reuși să mărim optic camera. Totuși, avem multe de oferit și iubitorilor de forme mici.

Oglinzi decorative - accesorii ideale pentru interior

Nu contează dacă sunt oglinzi pentru sufragerie sau hol. Ele sunt liderul incontestabil printre accesoriile pentru interior. Vei găsi cu siguranță ceva pentru tine - modele dedicate, ca oglinzi în stil boho sau oglinzi glamour. Dar și versatile, potrivite atât pentru interioarele simple cât și pentru cele mai extravagante. O oglindă rotundă într-o ramă ajurată albă va găsi un loc excelent în dormitor sau sufragerie. Mai important - calitatea. Rama este făcută din fibre de lemn (MDF), caracterizate prin durabilitate. Când alegi o oglindă, merită să acorzi atenție și acestui aspect. Rama nu ar trebui doar să arate impresionant, ci și să protejeze sticla. Prin urmare, trebuie să fie făcută din materiale durabile.

pixel