Ulei parfumat LOYD, 200 ml

  • Ulei parfumat pentru difuzor sau semineu
Ulei parfumat LOYD, 200 ml
71,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (17,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ulei parfumat LOYD, stoc, 200 ml . Un parfum liniștitor care plutește în spațiul de acasă sau de la locul de muncă... Imaginează-ți o aromă care te va învălui în orice moment, iar datorită unei compoziții speciale și a uleiurilor parfumate, de asemenea, relaxează sau dacă preferi - dă energie și stimulează. Sună a magie? Da, este magia aromelor ascunse în uleiurile parfumate! Aruncă o privire la oferta magazinului nostru și alege-ți preferatul.

Ulei de parfum Loyd, o rezervă care poate fi adăugată la difuzoare, șeminee cu aromă, stropită cu potpourrie sau stropită cu ulei diluat pentru îmbrăcăminte și textile de casă. Este o modalitate dovedită de a prinde mirosul în obiecte: perdele, mobilier. Drept urmare, casa ta va mirosi minunat tot timpul. Uleiul are un miros de flori proaspete . Această aromă dă energie și stimulează ușor, împrospătează mintea și corpul.

Capacitatea mare - până la 200 ml - este suficientă pentru o perioadă mai lungă de utilizare. Alegerea ambalajelor mai mari este, de asemenea, mai ecologică în ceea ce privește producția de deșeuri. Uleiul este într-o sticlă cu capac etanș. Datorită acestui fapt, este protejat împotriva evaporarii și vărsării.

Caracteristici ale produsului:

  • Ulei parfumat Loyd,
  • capacitate mare - până la 200 de mililitri,
  • uleiul are un miros de flori proaspete,
  • parfumul este permanent, deși delicat și discret,
  • uleiurile pot fi folosite acasă, la locul de muncă, dar și în saloanele de masaj sau spa,
  • aromaterapia ajută la reducerea stresului, oboselii și chiar și dureri de cap,
  • un produs al popularei companii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur.

Producător
Cod produs
48914
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
ulei
Diametru (cm)
5
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel