Capac WC, Zebra, Duroplast, 45x37,5 cm, ALLSTAR

  • Capac de toaletă elegant - perfect pentru băile eclectice
Capac WC, Zebra, Duroplast, 45x37,5 cm, ALLSTAR
Capac WC, Zebra, Duroplast, 45x37,5 cm, ALLSTAR
Capac WC, Zebra, Duroplast, 45x37,5 cm, ALLSTAR
Capac WC, Zebra, Duroplast, 45x37,5 cm, ALLSTAR
Capac WC, Zebra, Duroplast, 45x37,5 cm, ALLSTAR
Capac WC, Zebra, Duroplast, 45x37,5 cm, ALLSTAR
199,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O completare obligatorie pentru fiecare baie? Fără îndoială, este un capac de toaletă , fără de care este greu să vorbim despre confortul folosirii toaletei. Capacul de toaletă este, de asemenea, conceput pentru a ne proteja baia împotriva bacteriilor.

Atunci când alegeți capacele de toaletă, merită să luați în considerare nu numai distanța dintre balamale, modelul și dimensiunile acestora. Merită să fiți atenți dacă sunt fabricate din materiale solide precum plastic dur, MDF sau lemn. Astfel de capace sunt mai ușor de păstrat curate și, în plus, sunt mai durabile. Un astfel de produs este capacul de toaletă „Zebra” de la Allstatr . Aceasta este confectionat din plastic dur, MDF sau lemn va atrage cu siguranță pe toți cei care așteaptă o calitate înaltă de la accesoriile pentru baie.

Fără îndoială trăsătură distinctivă a acestui capac de toaletă este decorul cu grafică realistă care înfățișează o zebră , ceea ce îl face ușor de găsit în băile moderne, eclectice. Are o dimensiune standard de 45 cm x 37,5 cm (lungime x lățime). Poate fi instalat în vase de toaletă suspendate și de sine stătătoare. Alte avantaje sunt ușurința de curățare și simplitatea asamblarii. Profilarea specială mărește confortul de așezare.

Caracteristicile produsului:

  • Capac de toaletă „Zebră”,
  • produsul este decorat cu grafică realistă înfățișând o zebră,
  • potrivit pentru băi moderne, eclectice,
  • potrivit pentru wc-uri suspendate și autoportante ,,
  • dimensiuni 45 cm x 37,5 cm,
  • ușor de curat și ușor de asamblat,
  • profilul special mărește confortul de așezare,
  • un produs al mărcii Allstatr.


Producător
Cod produs
59737
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
37,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel