Husa costum AIR, 150 x 60 cm, WENKO

  • O husă practică, universală pentru costum
Husa costum AIR, 150 x 60 cm, WENKO
Husa costum AIR, 150 x 60 cm, WENKO
Husa costum AIR, 150 x 60 cm, WENKO
Husa costum AIR, 150 x 60 cm, WENKO
Husa costum AIR, 150 x 60 cm, WENKO
Husa costum AIR, 150 x 60 cm, WENKO
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Husă pentru costum AIR, 150 x 60 cm, WENKO . Aveți grijă de garderoba dvs. cu accesorii universale, practice, care vă vor ajuta în organizare și ordine. Coșurile si organizatoarele vă vor permite să aduceți ordine hainelor. O alegere bună sunt și husele, datorită cărora le puteți proteja de molii, puteți stoca haine pentru sezonul următor sau le puteți lua confortabil cu dvs. într-o călătorie.

Unul dintre aceste accesorii este husa de costum AIR a popularului brand Wenko. Produsul a fost realizat din plastic durabil . Are dimensiuni universale 150 cm x 60 cm (lungime x lățime).

Accesoriul va fi perfect pentru protejarea îmbrăcămintei în timp ce călătoriți sau depozitați cămăși și costume . Avantajul său este că ocupă puțin spațiu - dacă nu aveți nevoie, îl puteți plia și depozita într-un compartiment sub pat, într-o comodă sau într-un dulap. Protectoarele de călătorie, huse și organizatoare sunt accesorii convenabile care ar trebui ascunse în garderoba ta. Nu știi niciodată când ti-ar putea fi de folos!

Caracteristicile produsului:

  • Husa costum AIR,
  • Produsul este fabricat din plastic durabil,
  • are dimensiuni universale de 150 cm x 60 cm (lungime x lățime),
  • Accesoriul este perfect pentru protejarea îmbrăcămintei în timpul călătoriei sau pentru depozitarea cămășilor și a costumelor,
  • nu ocupă mult spațiu - dacă nu aveți nevoie, îl puteți plia și depozita acesta într-un compartiment sub pat, comoda sau dulap,
  • un produs al popularului brand Wenko.

Producător
Cod produs
34083
Latime (cm)
60
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
bleumarin
rodzaj zapięcia
zamek błyskawiczny
Caracteristici suplimentare
material respirabil
Inaltime (cm)
150
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel