Puf scaun cu spatiu de depozitare, gri

  • Cel mai la modă accesoriu din ultimele sezoane!
Puf scaun cu spatiu de depozitare, gri
Puf scaun cu spatiu de depozitare, gri
Puf scaun cu spatiu de depozitare, gri
Puf scaun cu spatiu de depozitare, gri
Puf scaun cu spatiu de depozitare, gri
Puf scaun cu spatiu de depozitare, gri
399,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 60% (240,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Puf de spatiu de depozitare, mare . Dacă ar fi să realizăm un clasament al celor mai populare decorațiuni și mobilier pentru casă din ultimele sezoane, la începutul clasamentului ar fi pufurile. Aceste mici piese de mobilier sunt un adevărat triumf în sufragerie și alte încăperi. Farmecul lor constă, pe de o parte, în caracterul practic - puful este o zonă suplimentară de ședere de dimensiuni mici, care se potrivește chiar și într-un spațiu mic, iar pe de altă parte - multitudinea de țesături, modele și forme face posibilă alegerea acestui frumos, un plus elegant la orice aranjament. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de diferite modele de puf - alegeți-l pe cel mai potrivit pentru dvs.

Un puf cu spatiu de depozitare este un design frumos de la Atmosphera Créateur d' marca interior. Perfect chiar și pentru un mic dormitor, hol sau living, servind drept bancă pentru două persoane . Această mică piesă de mobilier va funcționa grozav și ca spațiu suplimentar de depozitare, de exemplu pentru perne, pături sau reviste și ca un accent interesant în cameră.

Culorile clasice, se potrivesc perfect într-un interior amenajat într-un stil modern, scandinav sau industrial . Manopera solida asigura durabilitatea si rezistenta mobilierului. Puful creează un plus perfect, acționând ca un accent distinctiv.

Caracteristici ale produsului:

  • puf pentru ședere cu d\spatiu de epozitare,
  • în culori discrete,
  • este un accesoriu în stil modern, scandinav sau industrial,
  • perfect pentru un living sau hol,
  • produsul este un proiect al renumitului brand francez Atmosphera Créateur d'intérieur.

Producător
Cod produs
49198
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
76
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
38
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel