Covor blanita artificiala, 60 x 90 cm

  • Un covor pufos și moale care imită blana
Covor blanita artificiala, 60 x 90 cm
Covor blanita artificiala, 60 x 90 cm
Covor blanita artificiala, 60 x 90 cm
Covor blanita artificiala, 60 x 90 cm
Covor blanita artificiala, 60 x 90 cm
Covor blanita artificiala, 60 x 90 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă încălzi interiorul - atât literal, cât și vizual - ați ajuns la locul potrivit! În sortimentul magazinului nostru veți găsi o selecție largă de covoare, care nu numai că vă vor proteja picioarele de podeaua rece, ci și vor adăuga confort și căldură interiorului.

Oferim covoare în stiluri la modă, diferite dimensiuni, multe culori și modele interesante. Produsele sunt realizate dintr-o varietate de materiale, iar designul lor urmează cele mai recente tendințe de design interior.

Covorul din blană artificială prezentat este un design la modă al popularului brand Atmosphera . Covorul are o dimensiune standard: 60 x 90 cm , care va fi perfect pentru un living, hol sau dormitor, unde va crea o atmosfera unica si va proteja picioarele de podeaua rece. Covorul este realizat din poliester rezistent , ceea ce îl face plăcut la atingere și durabil în același timp. Suprafața netedă facilitează aspirarea covorului și, dacă este necesar, și scuturarea. Blana pufoasa si moale este un decor pentru orice interior. Culoarea la modă va înfrumuseța decorul.

Caracteristicile produsului

  • covor din blană artificială,
  • dimensiuni produs: 60 x 90 cm,
  • produsul este fabricat din poliester rezistent,
  • neted , blana pufoasa se va potrivi perfect in hol, sufragerie sau dormitor,
  • covorul este usor de curatat,
  • articolul va fi perfect pentru decor, < /li> < li> design al popularului brand Atmosphera, cunoscut pentru cele mai la modă accesorii și elemente de design interior.

Producător
Cod produs
56580
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
90
Latime (cm)
60
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel